Solarni park

Čak i dobro osmišljen sistem pruža očekivane rezultate samo u slučaju, ako se pravilno upravlja i održava.

Za nas su dugovečan kontakt sa klijentima i zadovoljstvo kupaca od ključnog značaja, stoga naš posao sa završetkom radova uopšte nije završen. Kroz naše delatnosti možemo kontinuirano pratiti kako se ostvaruje naša zajednička posvećenost sa našim partnerima. Našim redovnim prisustvom možemo kontinuirano pratiti stanje programa uštede.

 

 

 

Naše brojne preporuke o upravljanju pokrivaju sva područja energetske industrije, bilo da se radi o solarnom parku ili građevinskom inženjerstvu, ili elektroinstalacijskim radovima. Dugoročno partnerstvo sa našim partnerima dokazuje verodostojnost naše tržišne stručnosti. Postanite i Vi naš partner!

 

Bilo da je reč o povremenom ugovoru ili ugovoru sa fiksnim iznosom, uvek težimo ka predvidljivosti i korektnosti. Svojim iskustvom i stručnom pozadinom, PannonWatt Zrt. je najbolji izbor za solarne parkove od 50 kV do 500 kV, i za postizanje drugih ciljeva za uštedu energije.

 

PannonWatt nudi kompletan spektar usluga za obavljanje potrebnih radova, upravljanje i administraciju dokumenata KÁT (Sistema obaveznog preuzimanja) / METÁR (Sistema za podršku obnovljive energije) / ZELENI PREMIUM za solarne parkove snage od 50-500 kW i onih preko 500kW.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nam se obratite na kontaktima pod menijem Kontakt !

ISO 9001