O nama

PannonWatt Zrt., kao strateški partner preduzeća E.ON, nudi konkurentna, inovativna rešenja u oblasti solarne energije i modernizacije drugih vrsta energetskih sistema, kao i energetsku optimizaciju za mala i srednja preduzeća, i za administrativne, crkvene, civilne i opštinske institucije.

 

Nudimo kompletnu uslugu unutar svih segmenata energetske industrije pomoću naših visokokvalifikovanih i iskusnih stručnjaka, pouzdanih dobavljača i poslovnih partnera. Naš glavni cilj je da našim radom doprinesemo postavljenim ciljevima Mađarske u oblasti uštede energije, korišćenju obnovljivih energija i energetske bezbednosti.

 

Izuzetna vrednost naših usluga je upravo to da pokriva celokupan tok energetskih procesa. Naša kompanija preuzima vodeću ulogu u organizovanju i obavljanju celokupnog procesa od projektovanja preko pribavljanja potrebnih dozvola i izvođenja radova, sve do upravljanja. Po potrebi pružamo ostvarljivo rešenje za finansiranje i zadatke finansijskog planiranja vezane za investicije.

 

Naša misija je da svojim klijentima pružimo odgovarajuće uslove za gospodarenje energijom pomoću efikasne, obnovljive tehnologije, da podržavamo kompleksan proces investicije, i da im postavimo dostupnim sve one tehnologije, stručnost i resurse pomoću kojih bi učinili njihovo poslovanje uspešnijim da bi i dugoročno ostali održivi.

 

Za nas je od najveće važnosti da proizvodnja energije zasnovana na obnovljivim izvorima stvori najveći mogući prostor u Mađarskoj, kako bi se zaustavilo nestanak zaliha na Zemlji i promovisalo održivo gospodarenje.

ISO 9001